dimarts, 12 de gener del 2010

Continua el Cicle de Cinema per a la Inclusió Social


la propera projecció del Cicle de Cinema per la Inclusió Social 2009-2010 de la ciutat de Banyoles tindrà lloc aquest dijous 14 de gener amb la pel·lícula “Aquellos días felices” a les 21:00h. a l’Ateneu Bar de Banyoles. Amb aquesta projecció tractarem el tema joventut-lleure.
Sinopsis: Aquest estiu, Vincent Rousseau dirigirà les seves primeres colònies de vacances. Entre els animadors, els nois insuportables, la visita sorpresa de “joventut i esports”, aquestes tres setmanes seran més mogudes del previst. A les colònies d’estiu no tothom està necessàriament de vacances. Pel·lícula dirigida per Eric Toledano (França, 2006, 103 minuts).



Objectiu del cicle de cinema: Sensibilitzar a la ciutadania sobre les diferents situacions de vulnerabilitat i exclusió social. El cicle, que va començar l’octubre de 2009 i acaba el juliol de 2010, us ofereix una pel·lícula mensual seleccionades per les entitats que treballen en pro de la inclusió social a la comarca. Vegeu tota la programació del cicle al document adjunt.



Organitza: Oficina del Pla Local d’Inclusió Social (Consorci de Benestar Social Pla de l’Estany – Banyoles) juntament amb dos entitats de joves: Coordinadora del Lleure i Ei, gent!



Si us plau feu-ne difusió.



Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada