dimecres, 2 de juny del 2010

CICLE DE CINEMA PER LA INCLUSIÓ SOCIAL


Propera projecció:dijous 10 de juny amb la pel·lícula “Heroina”.
Lloc: Museu Darder de Banyoles. Hora: a les 21:00h.

Sinopsis: HEROÏNA és la història de la lluita d'aquest grapat de pares i mares contra el poder polític, contra el poder econòmic i contra gran part de la societat, per demostrar que els toxicòmans són víctimes.

S'hi sumarà el drama individual de Pilar amb el seu fill Fito, la joventut del qual es va enterrant en presons d' on se surt pitjor, que s'entra regides per un sistema de justícia incapaç de comprendre que aquests nous presos són més malalts que delinqüents. La relació entre Pilar i Fito és tempestuosa i contradictòria com la lluita d'ambdós per sobreviure.

HEROÏNA narra l'enfrontament d'una dona poc corrent contra el poder i la societat, la lluita d'una mare excepcional que aconsegueix canviar la mentalitat del seu temps respecte als drogoaddictes i el narcotràfic; i tracta especialment del que significa tot això dins d'una família.



Objectiu del cicle de cinema: Sensibilitzar a la ciutadania sobre les diferents situacions de desigualtat. El cicle, que va començar l’octubre de 2009 i acaba el juliol de 2010, ofereix una pel·lícula mensual seleccionades per les entitats que treballen en pro de la inclusió social a la comarca. Vegeu tota la programació del cicle al document adjunt.



Organitza: Oficina del Pla Local d’Inclusió Social (Consorci de Benestar Social Pla de l’Estany – Banyoles) juntament amb la Fundació Centre Assistencial Canaan i l’associació Pla Estany Rehabilatació de toxicomanies (APERT).



Si us plau feu-ne difusió.



Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada