dilluns, 21 de juny del 2010

ÚLTIMA SESSIÓ DEL CICLE DE CINEMA PER LA INCLUSIÓ SOCIAL


Sinopsis: “Canaleta a través dels ulls” és el títol del documental que han creat un equip de joves del barri de Canaleta de la ciutat de Banyoles. En l'emissió es pot percebre la visió que n'han extret els joves respecte al barri, utilitzant tècniques com les entrevistes que han realitzat a ciutadans, així com el fet migratori que s'ha fet pal•les als darrers anys a Canaleta.
El documental s'engloba dins de les activitats que s'han dut a terme per tal de treballar la cohesió social del mateix barri, amb el suport de l'àrea de Serveis Bàsics d'Atenció Social i el servei Fem Companyia del Consorci de Benestar Social del Pla de l'Estany - Banyoles, conjuntament amb l'Associació Social de Interacció Comunitària (ASIC) de Banyoles.

Objectiu del cicle de cinema: Sensibilitzar a la ciutadania sobre les diferents situacions de desigualtat. El cicle, que va començar l’octubre de 2009 i acaba el juliol de 2010, ofereix una pel•lícula mensual seleccionades per les entitats que treballen en pro de la inclusió social a la comarca. Vegeu tota la programació del cicle al document adjunt.

Organitza: Oficina del Pla Local d’Inclusió Social (Consorci de Benestar Social Pla de l’Estany – Banyoles) juntament amb l’Associació Social de Interacció Comunitària de Banyoles

Director: Associació Social de Interacció Comunitària de Banyoles
any: 2010
durada: 30 minuts aproximadament


Si us plau feu-ne difusió.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada